Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل ایران خودرو تبریز گفت: از ابتدای سالجاری و به مدد و به همت کارکنان تاکنون ۲۲ هزار دستگاه خودرو سورن پلاس در این شرکت تجاری‌سازی شده است.

اصغر خوش فهم در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: همزمان با بهره گیری از توسعه‌ی خطوط و ارتقاء کمی و کیفی محصولات تولیدی این سایت درصدد است با تغییرات عمده در بخش فنی، مهندسی و عمرانی رکورد جدیدی در تولید خودرو ثبت کند که برگ زرین دیگری بر دستاوردهای این شرکت در حوزه صنعت خودرو خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: امسال بیش از ۱۰ هزار تاکسی سورن پلاس پایه گازسوز در برنامه تولید این شرکت قرار دارد که از ماه آتی به تولید انبوه رسیده و وارد ناوگان تاکسیرانی کشور خواهد شد.

مدیرعامل ایران خودرو تبریز با بیان اینکه با عرضه سورن پلاس دوگانه سوز و افزایش سطح ایمنی و تجهیزات در اختیار راننده و مسافران، رضایتمندی بیشتری حاصل خواهد شد، گفت: تولید این محصول مطابق با استانداردهای تعریف شده خودرو توام با ارتقاء کیفی مدنظر شرکت بازرسی کیفیت استاندارد ایران خواهد بود.

مدیرعامل ایران خودرو تبریز در رابطه با تولید ماهیانه خودرو بیان کرد: میزان تولید ماهانه این شرکت در خردادماه سالجاری ۷۲۰۰ دستگاه خودروی سورن پلاس بوده که موجب شکسته شدن رکورد تولید در سالجاری شده است.

وی اضافه کرد: مطابق فرامین رهبر معظم انقلاب، در سال مزین به تولید، دانش بنیان، اشتغال افرین، افزایش تولید و ارتقای کیفی و کمی محصول مهمترین اولویت شرکت ایران خودرو تبریز در راستای تکریم مشتریان گروه صنعتی ایران خودرو است.

مدیرعامل ایران خودرو تبریز با تاکید بر تلاش این شرکت برای تبدیل آذربایجان شرقی به قطب سوم خودروسازی کشور از طریق انتقال تکنولورژی و دانش فنی ساخت، خاطرنشان کرد: در سالجاری خودروی سورن پلاس با گیربکس شش سرعته به صورت آزمایشی تولید و تجاری‌سازی خواهد شد.

خوش فهم خاطرنشان کرد: روند تولید خودرو در ایران خودرو تبریز افزایشی است و میانگین تولید روزانه خودرو در این سایت هم اکنون ۳۰۰ دستگاه بوده که با بهبود وضعیت تامین، ظرفیت تولید روزانه بیش از ۴۵۰ دستگاه فراهم است.

مدیرعامل شرکت ایران خودرو تبریز به آخرین تحولات فنی و عمرانی شرکت ایران خودرو تبریر اشاره کرد و گفت: در سالجاری و باهدف توسعه‌ی زیرساخت‌های فنی و عمرانی اقداماتی بسیار مطلوبی انجام گرفته است که از مهمترین آنها می‌توان به افزایش طول خط تولید، توسعه عمرانی پارکینگ ممقان، افزایش راندمان کاری در راستای بهره وری تولید، توانمندسازی منابع انسانی و ایجاد زیرساخت‌های فنی لازم که در نهایت منجر به افزایش تولید خودرو طی روز می‌شود، اشاره کرد.

به گزارش ایسنا، خوش فهم تاکید کرد: در راستای توسعه شرکت ایران خودرو تبریز و باحمایت مسئولین محترم استانی علی الخصوص استاندار محبوب و پرتلاش و نمایندگان بزرگوار و خدوم استان در مجلس شواری اسلامی، احداث خطوط رنگ و بدنه از مهمترین پروژه های آتی این شرکت خواهد بود، بطوریکه در آینده نزدیک بتوان با تکیه بر صنعت قطعه سازی و سایر صنایع استان در زمینه تولید سایر خودروهای بروز گروه صنعتی ایران خودرو اقدام کرد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی ايران خودرو مدیرعامل ایران خودرو تبریز شرکت ایران خودرو سورن پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۲۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۳ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در بازار خودرو امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ قیمت محصولات داخلی و مونتاژی نسبت به روز گذشته افزایشی است اما محصولات مدیران خودرو تغییر زیادی ندارد.

کوییک اتوماتیک از هاچ‌بک‌های دنده اتومات اقتصادی شرکت سایپا امروز ۱۵ میلیون تومان گران‌تر شده و به ۵۳۹ میلیون تومان رسیده است.

شاهین G از سدان‌های لوکس و رده‌بالای سایپا نیز با رشد قیمت ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی و قیمت ۷۶۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله می‌شود.

سمند سورن پلاس رکورددار افزایش قیمت در بازار خودروهای داخلی است که نسبت به روز گذشته ۳۲ میلیون تومان گران‌تر شده و به ۷۵۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

تارا دنده‌ای V1 یکی از سدان‌های لوکس ایران خودرو در بازار داخلی‌ها نیز امروز ۲۱ میلیون تومان رشد یافته و با ۸۵۴ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۵۱ میلیون تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۵۵ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۴۰ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۷۹۲ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۲۵ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۴۶ میلیون تومان، پژو پارس ۶۶۶ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۰۸ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۷۲ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک (ارتقا) ۷۶۳ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک (ارتقا) ۹۱۵ میلیون تومان، رانا پلاس (ارتقا) ۶۴۰ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۸۰۸ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V2 به قیمت ۹۸۰ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۹۳ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۸۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۵۰ میلیون تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۵۸ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۳۹ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۴۱ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۵ میلیون تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۵۸۵ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

قیمت خودروهای مونتاژی نیز به جز محصولات مدیران خودرو، افزایشی است.

جک J4 آپشنال یکی از معدود محصولات مونتاژی است که تغییر قیمت ندارد و با نرخ ۸۴۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

ام‌وی‌ام X55 Pro کراس‌اوور مونتاژی مدیران‌خودرو نیز بدون تغییر نسبت به روز گذشته و با یک میلیارد و ۶۱۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

فیدلیتی پرستیژ پنج نفره که محصول جدید بهمن موتور به شمار می‌رود، تنها در یک روز توانسته ۳۵ میلیون تومان گران‌تر شود و به کانال دو میلیارد و ۴۹۵ میلیون تومان معامله برسد.

هونگچی H5 یکی از محصولات وارداتی و لوکس گروه بهمن نیز نسبت به روز گذشته ۹۰ میلیون تومان افزایش قیمت دارد و به پنج میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان رسیده است.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۵۸ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۳۰ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۹۰ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۴۰ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۴۳ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۵۳ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۴۸۰ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۹۱۰ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم یک میلیارد و ۹۸۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 748268

دیگر خبرها

  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • ثبت نام فروش نقدی ایران خودرو / تحویل ۹۰ روزه پس از ثبت نام در سامانه یکپارچه
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • 12 محصول ایران خودرو و سایپا ارزان شد + جدول قیمت
  • قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1403
  • قیمت خودرو امروز ۱۳ اردیبهشت + جدول