Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، اصغر خوش فهم روز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: همزمان با بهره گیری از توسعه خطوط و ارتقای کمی و کیفی محصولات تولیدی، درصدد هستیم با تغییرات عمده در بخش فنی، مهندسی و عمرانی رکورد جدیدی در تولید خودرو ثبت کنیم که برگ زرین دیگری بر دستاوردهای این شرکت در حوزه صنعت خودرو خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکسی سورن پلاس از مردادماه به تولید انبوه خواهد رسید

وی تاکید کرد: امسال بیش از ۱۰ هزار تاکسی سورن پلاس پایه گازسوز در برنامه تولید این شرکت قرار دارد که از ماه آینده به تولید انبوه رسیده و وارد ناوگان تاکسیرانی کشور خواهد شد.

مدیرعامل ایران خودرو تبریز با بیان این‌که با عرضه سورن پلاس دوگانه سوز و افزایش سطح ایمنی و تجهیزات در اختیار راننده و مسافران، رضایتمندی بیشتری حاصل خواهد شد، گفت: تولید این محصول مطابق با استانداردهای تعریف شده خودرو توام با ارتقای کیفی مدنظر شرکت بازرسی کیفیت استاندارد ایران خواهد بود.

مدیرعامل ایران خودرو تبریز در رابطه با تولید ماهیانه خودرو اعلام کرد: میزان تولید ماهانه این شرکت در خردادماه سال جاری هفت هزار و ۲۰۰ دستگاه خودروی سورن پلاس بوده که موجب شکسته شدن رکورد تولید در سال جاری شده است.

خوش فهم تأکید کرد: مطابق فرامین رهبر معظم انقلاب، در سال مزین به تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین، افزایش تولید و ارتقای کیفی و کمی محصول مهمترین اولویت شرکت ایران خودرو تبریز در راستای تکریم مشتریان گروه صنعتی  ایران خودرو است.

سورن پلاس با گیربکس شش سرعته در مرحله تولید آزمایشی است

مدیرعامل ایران خودرو تبریز با تاکید بر تلاش این شرکت برای تبدیل آذربایجان شرقی به قطب سوم خودروسازی کشور از طریق انتقال تکنولورژی و دانش فنی ساخت خاطر نشان کرد: در سال جاری خودروی سورن پلاس با گیربکس ۶سرعته به صورت آزمایشی تولید و تجاری سازی خواهد شد.

خوش فهم خاطرنشان کرد: روند تولید خودرو در ایران خودرو تبریز افزایشی است و متوسط تولید روزانه خودرو در این سایت هم اکنون ۳۰۰ دستگاه بوده که با بهبود وضعیت تامین، ظرفیت تولید روزانه بیش از ۴۵۰ دستگاه فراهم است.

توسعه زیرساخت های فنی و عمرانی در دستور کار قرار دارد

مدیرعامل شرکت ایران خودرو تبریز همچنین به آخرین تحولات فنی و عمرانی شرکت ایران خودرو تبریز اشاره کرد و افزود: در سال جاری و باهدف توسعه زیرساخت های فنی و عمرانی اقدامات بسیار مطلوبی صورت گرفته است که از مهمترین آنها می توان به افزایش طول خط تولید، توسعه عمرانی پارکینگ ممقان، افزایش بازدهی کاری در راستای بهره وری تولید، توانمندسازی منابع انسانی و ایجاد زیرساخت های فنی لازم که درنهایت منجر به افزایش تولید خودرو در روز می شود، اشاره کرد.

خوش فهم تاکید کرد: در راستای توسعه شرکت ایران خودرو تبریز و باحمایت مسئولان محترم استانی به خصوص استاندار و نمایندگان استان در مجلس شواری اسلامی، احداث خطوط رنگ و بدنه از مهمترین پروژه های آینده این شرکت خواهد بود، بطوری که در آینده نزدیک بتوان با تکیه بر صنعت قطعه سازی و سایر صنایع استان در زمینه تولید سایر خودروهای به روز گروه صنعتی ایران خودرو اقدام کرد.

برچسب‌ها ایران خودرو صنعت خودرو تبریز آذربایجان شرقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایران خودرو صنعت خودرو تبریز ایران خودرو صنعت خودرو تبریز آذربایجان شرقی شرکت ایران خودرو تبریز سورن پلاس سال جاری خوش فهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۳۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1403

به گزارش صدای ایران از فرارو،ساینا S دنده‌ای جرو ارزان‌ترین سواری‌های تولیدی سایپا به حساب می‌آید و در بازار آزاد به طور متوسط ۴۳۸ میلیون تومان خریدوفروش می‌شود.

کوئیک GX حدود ۱۰ میلیون بیشتر قیمت دارد و مثل کوئیک SR دنده‌ای، ۴۴۸ میلیون تومان به فروش می‌رسد. اطلس G که اخیرا راهی بازار شده و خیلی آن‌ها را فیس لیف کوییک می‌دانند، ۵۸۰ میلیون تومان قیمت دارد و شاهین دنده‌ای ۷۶۵ میلیون تومان.

شاهین اتوماتیک هم که گرانقیمت‌ترین سواری داخلی سایپاست، ۸۶۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد. قیمت روز محصولات سایپا در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز خودروهای سایپا

مدل 12 اردیبهشت 13 اردیبهشت
پراید 151 تیپ DA مدل 1403
338 میلیون تومان

338 میلیون تومان

تیبا صندوقدار مدل 1401
397 میلیون تومان

397 میلیون تومان

تیبا هاچ‌بک مدل 1401

402 میلیون تومان

402 میلیون تومان

ساینا S دنده‌ای مدل 1403
438 میلیون تومان

438 میلیون تومان

کوئیک GX مدل 1403

448 میلیون تومان
448 میلیون تومان

کوئیک SR دنده‌ای مدل 1403

448 میلیون تومان

448 میلیون تومان

اطلس مدل 1403

580 میلیون تومان

580 میلیون تومان

چانگان CS35 پلاس تیپ 2
یک میلیارد و 700 میلیون تومان

یک میلیارد و 700 میلیون تومان

چانگان CS35 پلاس تیپ 3
یک میلیارد و 900 میلیون تومان

یک میلیارد و 900 میلیون تومان

شاهین دنده‌ای مدل 1403

765 میلیون تومان

765 میلیون تومان

شاهین اتوماتیک مدل 1403

860 میلیون تومان

860 میلیون تومان


قیمت محصولات ایران‌خودرو پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت روز دنا و تارا

دنا پلاس اتوماتیک آپشنال را یکی از گرانقیمت‌ترین سواری‌های داخلی می‌دانیم که به طور متوسط در بازار آزاد یک میلیارد و ۱۶۵ میلیون تومان فروخته می‌شود.

دنا پلاس شش‌دنده ۹۵۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد و گران‌ترین نسخه تارا که تارا اتوماتیک V ۴ است، یک میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومان ارزش دارد.

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما در طرف مقابل جزو ارزان‌ترین سواری‌های صفرکیلومتر ایرانخودرو در بازار است که البته فروشنده‌های آن روی عددی نزدیک ۶۵۸ میلیون دست گذاشته اند.

رانا پلاس نیز ۶۵۰ میلیون تومان و رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ۶۹۰ میلیون معامله می‌شوند. قیمت روز محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودرو

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳،

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

سورن پلاس دوگانه‌سوز EF۷ مدل ۱۴۰۳،

۸۱۸ میلیون تومان

۸۱۸ میلیون تومان

سورن پلاس بنزینی EF۷ مدل ۱۴۰۲،

۶۳۰ میلیون تومان

۶۳۰ میلیون تومان

دنا پلاس شش‌دنده ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۹۵۵ میلیون تومان

۹۵۵ میلیون تومان

دنا پلاس اتوماتیک آپشنال مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۱۶۵ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۶۵ میلیون تومان

پارس سال XU۷p مدل ۱۴۰۲،

۶۶۵ میلیون تومان

۶۶۵ میلیون تومان

۲۰۷ با موتور TU۳ مدل ۱۴۰۳،

۶۷۳ میلیون تومان
۶۷۳ میلیون تومان

۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۸۰۳ میلیون تومان

۸۰۳ میلیون تومان

۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۸۰ میلیون

یک میلیارد و ۸۰ میلیون

رانا پلاس ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۶۵۰ میلیون تومان

۶۵۰ میلیون تومان

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۶۹۰ میلیون تومان
۶۹۰ میلیون تومان

تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۲،

۸۱۰ میلیون تومان

۸۱۰ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳،

۹۷۰ میلیون تومان

۹۷۰ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۴ مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومان

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲،

۶۵۸ میلیون تومان

۶۵۸ میلیون تومان

دیگر خبرها

  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • ثبت نام فروش نقدی ایران خودرو / تحویل ۹۰ روزه پس از ثبت نام در سامانه یکپارچه
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • بازار خودرو به کمای عمیق رفت/ آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، شاهین و کوئیک + جدول
  • مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می‌خواهند خودروی برقی وارد کنند؟
  • 12 محصول ایران خودرو و سایپا ارزان شد + جدول قیمت
  • قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1403
  • کاکایی، کارشناس صنعت خودرو: مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می خواهند خودروی برقی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیونی وارد کنند؟
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت روز دنا و تارا